Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό. (Από εδώ κρατάμε δύο κουταλιές σούπας για τη γέμιση)
Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει προσθέτουμε το λάδι και το γάλα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βάζουμε όλα τα υγρά σε λεκάνη και αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή να μην κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε λεπτό φύλλο, κόβουμε με το καπάκι από το moulti στρογγυλά κομμάτια και βάζουμε μέσα μια κουταλιά κοφτή από τη γέμιση μας.
Κλείνουμε σε μισοφέγγαρα και πατάμε με πιρούνι να κλείσουν καλά. Αφού τελειώσουν όλα αλείφουμε με αβγό, ρίχνουμε από πάνω λίγο σουσάμι - προεραιτικά - και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C