190γρπαντεσπάνι ξερό, τριμμένο εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπαγιάτικο, ξερό κέικ ή τσουρέκι, ή ακόμα και τριμμένο παξιμάδι
1 κουτ.γλ.κανέλα
μαρμελάδα βερίκοκο για την γέμιση
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε αρχικά τον φούρνο στους 250°C και στρώνουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου.
Ανακατεύουμε σε μπολ τα καρύδια, το παντεσπάνι και την κανέλα. Βάζουμε σε κατσαρόλα τα ασπράδια και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα με το καρύδι.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα κορνέ και σχηματίζουμε πάνω στη λαμαρίνα μικρά μπισκότα διαμέτρου περίπου 3 εκ., με μικρή απόσταση μεταξύ τους γιατί στο ψήσιμο φουσκώνουν λίγο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 11 ' .Μόλις κρυώσουν, τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα και τα ενώνουμε ανά δύο βάζοντας ανάμεσά τους μαρμελάδα βερίκοκο.