Δύο Ροδίτες chef , ο Αργύρης Γιαννόπουλος και ο Μιχάλης Χαραλάμπους κατάφεραν να κατακτήσουν την τρίτη θέση και να φέρουν στο νησί των ιπποτών μια ακόμη σημαντική γαστρονομική διάκριση.
Το πιάτο που παρουσίασαν σαν δίδυμο στον δεύτερο πανελλήνιο διαγωνισμό Greek Chef που διεξάγεται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ,ήταν λαβράκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά της γης, με παραδοσιακό αναδομημένο κρητικό ντάκος.
Το άρθρο στον σύνδεσμο:
Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Σεφ για δύο Ροδίτες | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/357300/brabeio-se-panellhnio-diagwnismo-sef-gia-dyo-rodites#ixzz4YUtoCrfh
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook