fbpx

Vegan μαγειρίτσα από την Mara Martinotti και το Vegan – Vegetarian εστιατόριο “To Marouli”

1.2K

Εχουν και οι Vegan τη μαγειρίτσα τους και μάλιστα είναι πολύ νόστιμη και θρεπτική. Ένα παραδοσιακό πασχαλινό φαγητό χωρίς όμως τίποτα ζωικό”

Η χορτοφαγική μαγειρίτσα που μας προτείνει η Μara Martinotti ιδιοκτήτρια του Vegan -Vegetarian εστιατορίου “To Marouli” στη Ρόδο είναι μία πιο υγιεινή εκδοχή της μαγειρίτσας . Και μπορούμε να την απολαμβάνουμε κάθε μέρα κι όχι μόνο το Πάσχα.

Yλικά

Μανιτάρια plevrotus  5  σε λεπτές φέτες

Σπανάκι baby  1 χούφτα

Κρεμμύδια 2 κόκκινα 

Πράσο 1

Άνηθος 1 χούφτα

Κρέμα σόγιας 100 ml

Αλάτι και πιπέρι για γεύση

Διαδικασία

Σε κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε  τις λεπτές φέτες μανιτάρια και  τα φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένα . Μαγειρεύουμε για 10′ ανακατεύοντας. Προσθέτουμε ζεστό νερό, αλάτι πιπέρι , τη κρέμα σόγιας και μαγειρεύουμε για άλλα 10′. Ρίχνουμε τον άνηθο αφήνουμε να ρυθμιστεί για 6 ‘ ακόμα  και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Mara Martinotti

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close