Το νησί που δεν χορταίνουμε όσες φορές και να επισκεφθούμε μιας και είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά και μεσαιωνικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και αμέτρητες παραλίες, δραστηριότητες στη φύση και θαλάσσια σπορ, βόλτες και ψώνια, καλό φαγητό και παραδοσιακές γεύσεις.
Η κουζίνα της εξαιρετική, με συνταγές που συνδυάζουν μοναδικά τις τοπικές γεύσεις με την παράδοση και τις σύγχρονες τάσεις στην γαστρονομία.
Σουτζουκάκια τυλιγμένα σε ρολάκια μελιτζάνας.”Την έχω τροποποιήσει λίγο χωρίς να χάσει την παραδοσιακή της εφαρμογή. Ένα πιάτο που θα απολαύσουμε με τους καλεσμένους μας ιδανική σύντροφος για να συνοδεύσει το κρασί το ούζο και την ροδίτικη σούμα” τονίζει ο Chef!

Υλικά για 4 άτομα
Κιμάς βοδινός 400 gr
Κιμάς χοιρινός 400 gr
Ψωμί λευκό – ψίχα – μουλιασμένο σε κόκκινο ξηρό κρασί 100 gr
Σκόρδο 2 σκελιδες καθαρισμένες ψιλοκομμένες
Κρεμμύδια 2 μέτρια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο 130 ml
Αβγό 1
Αλάτι
Πιπέρι
Ντομάτα φρέσκια τριμμένη 400gr
Πιπεριά Φλωρίνης 1 καθαρισμένη ψιλοκομμένη
Ζωμός σπιτικός 120 ml
Μελιτζάνες αργίτικες 2 κιλά καθαρισμένες κομμένες σε φέτες κατά μήκος
Γραβιέρα 100 gr τριμμένη
Εκτέλεση