Σφυρίδα ψητή σε κόκκινη σάλτσα: Δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου
Το ψάρι με την γεμάτη γεύση την νόστιμη σάρκα την χαρακτηριστική “γλίτσα” όταν το αγγίζεις και έχοντας την τιμητική του στα πριγκιπικά και βασιλικά τραπέζια, γίνεται μια θαυμάσια συνταγή στα χέρια της chef Γεωργίας Κουτσούκου που δεν λέμε όχι όσο συχνά μπορούμε να απολαμβάνουμε! “Με κατακόκκινη σάλτσα, ελπιδοφόρα, από εκείνες που νικούν όλους τους φόβους, …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί