Σαρδέλες με σούμα και μουστάρδα από τον chef Δημήτρη Πλουμιστό
Σαρδέλες με σούμα και μουστάρδα. Αυτό το “ταπεινό” μα τόσο θρεπτικό και νόστιμο ψάρι γίνεται ιδιαίτερα απολαυστικό στην συνταγή που μας προτείνει ο chef Δημήτρης Πλουμιστός” Υλικά Σαρδέλες φρέσκες 1/2 κιλό Για την μαρινάδα Ελαιόλαδο 1/2 κούπα Σούμα μισό ποτήρι Μουστάρδα 2 κ σ. – πικάντικη – Πολτός σκόρδου 2 κ.γ. Καπνιστή πάπρικα 1 κ.γ …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί