Ροφός στιφάδο συνταγή από την Σκόπελο: Από την chef Γεωργία Κουτσούκου
Γεύσεις που μας ταξιδεύουν , αρώματα που μας θυμίζουν ελληνικό νησί και θάλασσα. Ο ροφός στιφάδο είναι ένα “γλύκισμα” φαγητό , παραδοσιακό της Σκοπέλου. Η συνταγή είναι της chef Γεωργία Κουτσούκου . Υλικά Ροφός 1 μεγάλος περίπου 1 με 1.5 κιλό Κρεμμύδια 4 – 5 ξερά Κοκκάρι 2 κιλά (κρεμμυδάκι στιφάδου) Σκόρδο 3 σκελίδες Κρασί …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί