fbpx

Ψαρονέφρι με φρέσκα ζυμαρικά και κρεμώδες τυρί: Από τον chef Δημήτρη Πλουμιστό

379

Εύκολη και πεντανόστιμη είναι  η συνταγή που μας προτείνει ο chef Δημήτρης Πλουμιστός. Ζυμαρικά με ψαρονέφρι και μελωμένη σάλτσα  με μανιτάρια, καραμελωμένο κρεμμύδι και κρεμώδες τυρί”

Υλικά

Ψαρονέφρι 1

Φρέσκα ζυμαρικά 1 πακέτο

Κρεμώδες τυρί 200 gr

Μανιτάρια

Λιαστή ντομάτα

Καραμελωμένο κρεμμύδι

Ελαιόλαδο

Τσίπουρο

Αλάτι

Πιπέρι

Πάπρικα

Εκτέλεση

Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά. Ταυτόχρονα μέχρι να γίνουν, βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε το ψαρονέφρι που έχουμε κόψει μπουκίτσες και το σοτάρουμε για 10′. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5 λεπτά.

Σβήνουμε με το τσίπουρο, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη και το καραμελωμένο κρεμμύδι και τα αφήνουμε 3′ να πάρουν μια βράση. Τέλος ρίχνουμε το κρεμώδες τυρί και ανακατεύοντας βάζουμε και τα φρέσκα ζυμαρικά  και σερβίρουμε.

Σημειώσεις:

Καραμελωμένο κρεμμύδι υπάρχει έτοιμο σε βαζάκια.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

 

Δημήτρης Πλουμιστός Chef . *Συνταγή από την παρουσίαση στη Food Expo.

 

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close