fbpx

Σπαγγέτι με ντοματίνια, γαύρο και λεμόνι: Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

Γαύρος, ντοματίνια και λεμόνι. Ενας συγκλονιστικός συνδυασμός για τη συνταγή με σπαγγέτι που μας προτείνει ο Βασίλης Παπικινός chef και ιδιοκτήτης του  https://www.facebook.com/alevromilos στη Μήλο …

Φλωμάρια με καλαμαράκια, φέτα και βασιλικό: Παραδοσιακή συνταγή Λήμνου από την Νίκη Μηταρέα

Η κυρία Νίκη Μηταρέα γευσιγνώστρια, δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων οίνου και γεύσης , γνωρίζει όχι μόνο από καλό κρασί αλλά και από μαγειρέματα με κρασί. …

Σπαγγέτι με κιμά από κόκκινες φακές: Από τον vegan chef Nίκο Γαϊτάνο

Λαχταριστή μακαρονάδα με κιμά που αγαπάμε να απολαμβάνουμε χρόνια. Μόνο που αυτός ο κιμάς είναι από κόκκινες φακές! Πεντανόστιμη, νηστίσιμη και vegan  δια χειρός vegan …

Μακαρονάδα με λουκάνικα και ντοματίνια: Από την chef Γεωργία Κουτσούκου

Σπέσιαλ μακαρονάδα στην #Πρωϊνή_Καρφίτσα σήμερα για μεγάλες αγάπες. Με λουκάνικα και ντοματίνια σαν να λέμε με κιθάρες και βιολιά! “Γεωργία Κουτσούκου” Υλικά Λουκάνικα 400 gr  …

Ταλιατέλες με μανιτάρια πορτσίνι – αποξηραμένα – λάδι τρούφας και σαφράν: Από τον chef Γιώργο Φραντζή

Ο συνδυασμός αυτής της συνταγής που μας προτείνει ο Chef Γιώργος Φραντζής για ταλιατέλες με  βασιλομανίταρα –  πορτσίνι –  λάδι τρούφας και αρωματικού σαφράν, λόγω …

Σκορδολάζανα με κόκκινη σάλτσα: Παραδοσιακή συνταγή από τη Μήλο

Μήλος μαγική! Σε σχήμα πετάλου δεν είναι ένα κλασικό Κυκλαδονήσι! Έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα χιλιάδες χρόνια πριν, έδωσε στην Μήλο τα σημερινά γεωλογικά χαρακτηριστικά της που …

Γαριδομακαρονάδα με γαριδάκι, παραδοσιακά ζυμαρικά Κατταβιάς και κόκκινο βασιλικό από Dm Natural Farming

H Ρόδος ένας από τους πιο διάσημους και αγαπημένους προορισμούς , υποδέχεται κάθε χρόνο επισκέπτες που λατρεύουν την κουζίνα της και τις τοπικές της γεύσεις. …

Γαριδομακαρονάδα από την Λέρο: Η πιο γευστική συνταγή από τον μάγειρα Χρήστο Μπούτση

Στην Λέρο σε αυτόν τον γαστριμαργικό παράδεισο , η δύναμη και η απλότητα της αυθεντικής κουζίνας κυριαρχεί σε όλες τις συνταγές. Ταξιδεύουμε στις καταγάλανες θάλασσες …

Σπαγγέτι με κολοκυθάκια και τηγανιτό δυόσμο: Από την chef Γεωργία Κουτσούκου

Η μακαρονάδα του καλοκαιριού μετατρέπεται  στα χέρια της chef  Γεωργίας Κουτσούκου σε ελαφρύ, θεϊκό και γρήγορο πιάτο με κολοκυθάκια και δυόσμο! “Μίνθη ήταν μια νύμφη …

Ταλιατέλλες με αβρωνιές, άγριο κρόκο και κατσικίσια γραβιέρα: Aπό τον Chef Ευρυπίδη Γκόγκο

Ιδιαίτερη μα πολύ νόστιμη συνταγή με χειροποίητα ζυμαρικά από Τα Χειρομυλια Ρόδου ή από το Ντουλάπι της γιαγιάς Τήνου, άγρια σπαράγγια  και κατσικίσια γραβιέρα από …

Πολύχρωμες ταλιατέλες με λαχανικά και γροθοτυράκι Σύρου “Ζωζεφίνος”: Από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Σύρος  η αρχόντισσα των Κυκλάδων! Νησί με  πλούσια ιστορία και  αύρα άλλης εποχής πιο ρομαντικής! Επιβλητικά αρχοντικά , γραφικά χωριά, αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά, …

Αβοκάντο αγάπη μου : Πεντανόστιμη μακαρονάδα από την Chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Η Chef Ευαγγελία Φωτεινιά μας προτείνει μια από τις ωραιότερες μακαρονάδες που θα απολαύσουμε χωρίς τύψεις αφού την συνοδεύει σάλτσα με αυτό το μικρό θαύμα …

Λουκούμι – χυλοπιτάκι – Ρόδου με μπουκίτσες κοτόπουλο και κόκκινο βασιλικό: Από τον chef Γιώργο Φραντζή

Συνταγή με εκλεκτά παραδοσιακά τοπικά προϊόντα Ρόδου δια χειρός chef Γιώργου Φραντζή. Το “λουκούμι” είναι το παραδοσιακό φρέσκο χυλοπιτάκι της Ρόδου που φτιάχνεται με αλεύρι …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close