fbpx

Συνέντευξη με την Πρέσβειρα της Ελληνικής Κουζίνας κυρία Βέφα Αλεξιάδου.

Και να που ήρθε η ευλογημένη στιγμή για την συνέντευξη που χρόνια ήθελα να πάρω από την κυρία Βέφα Αλεξιάδου. Αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας …

Λέρος: Ο Γιώργος Μπουλαφέντης μας μιλάει για τον ποδηλατικό Όμιλο Λέρου

Ο ποδηλατικός Όμιλος  Λέρου αναδεικνύει τις ομορφιές της μέσα από το ποδήλατο και καθιστά το νησί τον πρώτο Bike friendly νησιωτικό Δήμο στην Ελλάδα. “Ο …

Λέρος: Oι κεραμίστες Γιώργος και Ευθύμιος Σιφουνιός και η Ιαπωνική τεχνική Ρακού

“Αν ανάψει το καμίνι , περιμένεις , ανυπομονείς να δεις τι χρώματα θα βγάλεις από μέσα…και ειδικά στην τεχνική Ρακου. Είναι αυτό που σε τρελαίνει …

ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΣ * ICARO RODI Τα κεραμικά της Ρόδου

Σαν να μη πέρασε μια μέρα από την εποχή που ο Χρήστος Μαραγκόπουλος  αυτός ο “ανήσυχος ” αναζητητής αντικειμένων Τέχνης διατηρούσε ένα αξιόλογο παλαιοπωλείο  σε …

Στέλιος Δρακόπουλος: Ο Masterchef των…μαχαιριών!

Αυτοδημιούργητος, με γνώσεις και αγάπη στην γαστρονομία, επιτυχημένη πορεία στο marketing και την διαφήμιση, εμπνευστής και δημιουργός του Dikristo, ο Masterchef των μαχαιριών Στέλιος Δρακόπουλος …

“Η Εστίαση αποτελεί βασικό κλάδο για την οικονομία της χώρας και του Τουρισμού”: Ο chef Στράτος Ιωσηφέλλης μιλάει στον “Τόπο μας”

Πολύ νέος αλλά πολύ δραστήριος, με αγάπη στον τόπο του τη Λέσβο ανάδειξη και στήριξη των τοπικών της προϊόντων, με σπουδές στην Le Monde, παρακολούθηση …

Ο βραβευμένος chef Ευρυπίδης Γκόγκος μιλάει στον “Τόπο μας” “Ο κλάδος της Εστίασης ματώνει”

Εξαιρετικός chef και άνθρωπος, ένθερμος υποστηρικτής των τοπικών μας παραδοσιακών προϊόντων, βραβευμένος τρεις φορές – η πιο πρόσφατη σαν”Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας στο εξωτερικό” -με …

Ο chef και ιδρυτής του Leros Food Νίκος Σιφουνιός μιλάει στον “Τόπο μας”O κλάδος της Εστίασης δοκιμάζεται”

Γέννημα θρέμα Λέρου, αυτοδημιούργητος, Chef, ιδιοκτήτης δύο μαγαζιών Εστίασης, ιδρυτής της ομάδας Leros Food και μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου με πληθωρική προσωπικότητα που …

Ο Γιάννης Κλούβας μας μιλάει για την Εστίαση. Τα Εστιατόρια και.. τα μάτια μας

Ο Γιάννης Κλούβας τέσσερις φορές εκλεγμένος πρόεδρος των Εστιατόρων , σύμβουλος του Επιμελητηρίου και ΠΟΕΣΕ και αντιπρόεδρος του ΟΕΒΕΔ – Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, μας …

Ο Γιάννης Χ/Γρηγορίου Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών μιλάει στον “Τόπο μας”

Η συνάντηση μου στην Expotrof με τον Γιάννη Χατζηγρηγορίου  ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η συνέντευξη μας ξαφνική αυτό που λέμε “στο πόδι”. Δεν πτοηθήκαμε …

Philema, ο απόλυτος πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας στις Βρυξέλλες!

Το ραντεβού μας με τον Μάνο Μακρυγιαννάκη ήταν ένα κρύο βράδυ του Νοέμβρη, στο εστιατόριο του Philema στις Βρυξέλλες. Ήθελα από καιρό αυτή τη συνάντηση …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close