fbpx

Κροκέτες γλυκοπατάτας. 6 + 1 Vegan συνταγές από τον vegan chef Nίκο Γαϊτάνο

Πεντανόστιμες κροκέτες γλυκοπατάτας και 6 ακόμα λαχταριστές συνταγές που θα λατρέψουμε και θα τις βάλουμε στην καθημερινότητα μας. Από τον εξαιρετικό Vegan chef Nikos Gaitanos

15 + 1 πεντανόστιμες συνταγές χωρίς κρέας

Η 20η Μαρτίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα αποχής από το κρέας και έχουμε συγκεντρώσει κάποιες από τις πιο νόστιμες συνταγές μας χωρίς κρέας Ακόμη και αν δεν είμαστε …

Φαβαδοπιτάκια. Παραδοσιακή συνταγή δια χειρός chef Νικόλαου Σιφουνιού από τη Λέρο

Η φάβα μεταμορφώνεται σε πεντανόστιμα φαβαδοπιτάκια. Η πιο απλή και γευστική συνταγή που μας προτείνει ο chef Νικόλαος Σιφουνιός από τη Λέρο.

Φάβα Λήμνου με κολιό παστό από τον chef Τριαντάφυλλο Καλατζή

Κολιός παστός φιλέτο με αρωματικά και φάβα Λήμνου, που συνοδεύει το ούζο ή τους πρώτους μεζέδες. Μια ξεχωριστή γευστικά συνταγή από τον chef Τριαντάφυλλο Καλατζή, …

Σούπα παραδοσιακή “κουκουλομαεριά” Νάξου δια χειρός chef Στέλιου Κορρέ

Στη Νάξο το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων με σήμα κατατεθέν τη περίφημη ’Πορτάρα’ και τα γνωστά σε όλο τον κόσμο τυριά της με κορυφαία τη …

Φασόλια τηγανιτά σουβλάκι. Συνταγή δια χειρός chef Νικόλαου Σιφουνιού από τη Λέρο.

Σουβλάκι από φασόλια τηγανιτά. Φαγητό που δύσκολα θα απολαύσουμε σε μαγαζί αν δεν το ετοιμάσουμε ..οι ίδιοι. Μας το προτείνει ο chef Νικόλας Σιφουνιός από …

Ρεβίθια στη γάστρα με δεντρολίβανο. Συνταγή Καλύμνου από την chef Μαρία Κλήμη

Η Μαρία Κλήμη chef και ιδιοκτήτρια του  εστιατορίου https://www.facebook.com/tomagazakipoulegameioannina” μας προτείνει απίστευτα νόστιμη συνταγή απο την Κάλυμνο με ρεβίθια στη γάστρα . Τα κρεμμύδια και το …

Παραδοσιακές πεντανόστιμες συνταγές με ρεβίθια. Δια χειρός chef Ευριπίδη Γκόγκου από τη Ρόδο – Video –

Πλούσια σε πρωτεΐνη ισοδύναμης του κρέατος και των γαλακτοκομικών, φολικό οξύ, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, τα ρεβύθια ή ερέβινθοι – καθώς η προέλευση της …

Ρεβιθάδα. Το χαρακτηριστικότερο πιάτο της Σερφιώτικης Γαστρονομίας

Το χαρακτηριστικότερο πιάτο της σερφιώτικης γαστρονομίας είναι η «ρεβιθάδα », η οποία μαγειρεύεται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Πιάτο μοναδικής νοστιμιάς . Τα ρεβίθια βράζουν όλη …

Ρεβίθια τηγανητά από την chef Γεωργία Κουτσούκου. Το καλύτερο συνοδευτικό σνακ

Τηγανιτά ρεβίθια. Άλλη γεύση! Η συνταγή της chef Γεωργίας Κουτσούκου για τραγανά ρεβίθια τηγανιτά με καπνιστή πάπρικα και αλάτι χοντρό, θα μας κάνει να αγαπήσουμε …

Φακές αραντιστές από την Αστυπάλαια δια χειρός chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Αστυπάλαια! Ένα νησί βγαλμένο σαν από παραμύθι! Θυμίζει πεταλούδα γι ‘αυτό  την αποκαλούν «πεταλούδα του Αιγαίου»! Άγρια κυκλαδίτικη ομορφιά,  μοναδική χώρα με το κάστρο και …

Λοπάδα: Ροδίτικη φασολάδα με κρέας από την chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ρόδος ! Το νησί που  είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά και μεσαιωνικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και αμέτρητες παραλίες, δραστηριότητες στη φύση και θαλάσσια …

Ρεβυθάδα χυλωμένη σαν από σιφνέικο τσικάλι: Aπό την chef Γεωργία Κουτσούκου

“Είμαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνω την ταξιδιωτική διαδρομή. Μου αρέσει να τραγουδάω δυνατά και να οδηγάω λες και ήμουν πολύ καιρό κλεισμένη σε κλουβί …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close