fbpx

Ρεβίθια τηγανητά από την chef Γεωργία Κουτσούκου. Το καλύτερο συνοδευτικό σνακ

Τηγανιτά ρεβίθια. Άλλη γεύση! Η συνταγή της chef Γεωργίας Κουτσούκου για τραγανά ρεβίθια τηγανιτά με καπνιστή πάπρικα και αλάτι χοντρό, θα μας κάνει να αγαπήσουμε …

Φακές αραντιστές από την Αστυπάλαια δια χειρός chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Αστυπάλαια! Ένα νησί βγαλμένο σαν από παραμύθι! Θυμίζει πεταλούδα γι ‘αυτό  την αποκαλούν «πεταλούδα του Αιγαίου»! Άγρια κυκλαδίτικη ομορφιά,  μοναδική χώρα με το κάστρο και …

Λοπάδα: Ροδίτικη φασολάδα με κρέας από την chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ρόδος ! Το νησί που  είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά και μεσαιωνικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και αμέτρητες παραλίες, δραστηριότητες στη φύση και θαλάσσια …

Ρεβυθάδα χυλωμένη σαν από σιφνέικο τσικάλι: Aπό την chef Γεωργία Κουτσούκου

“Είμαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνω την ταξιδιωτική διαδρομή. Μου αρέσει να τραγουδάω δυνατά και να οδηγάω λες και ήμουν πολύ καιρό κλεισμένη σε κλουβί …

Γίγαντες τηγανητοί με ελαφριά σκορδαλιά ντομάτας: Συνταγή Δονούσας

Δονούσα το διαμαντάκι των μικρών Κυκλάδων! Μικρό αυτό το νησάκι των μικρών Κυκλάδων με έκταση μόλις 14 χμ. βόρεια της Αμοργού και ανατολικά της Νάξου, …

Βελούδινη φάβα Σχοινούσας με χταπόδι!

Σχοινούσα το νησί του ήλιου! Στην άγνωστη σχετικά  Σχοινούσα αυτό το νησάκι των Μικρών Κυκλάδων νότια της Νάξου από τα λευκά της σπίτια μέχρι την …

Πιτ(θ)ιές – ρεβυθοκεφτέδες – και σκορδαλιά με αμύγδαλα από την Νίσυρο

Νίσυρος το κρυφό διαμαντάκι! Ανάμεσα στην Κω και την Τήλο το ηφαιστειογενές νησί είναι ο ιδανικός προορισμός για ήρεμες διακοπές. Ιδιαίτερη ομορφιά, φυσικά τοπία, παραλίες …

Φακές με ρύζι – φακόρυζο – : Παραδοσιακό πιάτο Χάλκης

Χάλκη το κόσμημα του Αιγαίου! Νεοκλασικά αρχοντικά και  σπιτάκια σε απαλές αποχρώσεις  απλώνονται αμφιθεατρικά στο νησί που αποπνέει απλότητα και αρχοντιά! Το όνομα της  προέρχεται …

Σουτζουκάκια από φάβα: Συνταγή από την Chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια από φάβα, ιδανική συνταγή για τα παιδιά και για όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα όσπρια !”Είμαι σίγουρη πως όσοι τα δοκιμάσουν …

Λόπια Κατταβιάς με σέσκουλα: Παραδοσιακή συνταγή Ρόδου από τον chef Γιώργο Φραντζή

Ρόδος το νησί των Ιπποτών! Ο τόπος που  είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά και μεσαιωνικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και αμέτρητες  πανέμορφες παραλίες. Νησί …

Φάβα με φρέσκο χταπόδι και μαυρομύτικα: Από τον chef Γιώργο Μαρκάκη – Video –

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ρόδου  – τα Στεγνά που ανήκουν στο χωριό Αρχάγγελος ένα από τα αρχαιότερα χωριά του νησιού με το …

Φασολάδα με λουκάνικα χωριάτικα και πανσετάκι: Απο τον Chef Γιώργο Φραντζή

Φασολάδα με λουκάνικα χωριάτικα και πανσετάκι. Η χειμωνιάτικη εκδοχή του “εθνικού” μας φαγητού δια χειρός chef Γιώργου Φραντζή. Υλικά για 4 άτομα Φασόλια μέτρια 360 …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close