fbpx

Κροκέτες γλυκοπατάτας. 6 + 1 Vegan συνταγές από τον vegan chef Nίκο Γαϊτάνο

Πεντανόστιμες κροκέτες γλυκοπατάτας και 6 ακόμα λαχταριστές συνταγές που θα λατρέψουμε και θα τις βάλουμε στην καθημερινότητα μας. Από τον εξαιρετικό Vegan chef Nikos Gaitanos

15 + 1 πεντανόστιμες συνταγές χωρίς κρέας

Η 20η Μαρτίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα αποχής από το κρέας και έχουμε συγκεντρώσει κάποιες από τις πιο νόστιμες συνταγές μας χωρίς κρέας Ακόμη και αν δεν είμαστε …

Σουπιές με σπανάκι. Δια χειρός chef Nικόλαου Σιφουνιού από τη Λέρο

Φαγητό μαμαδίστικο, πεντανόστιμο, που μας προτείνει ο chef Νικόλαος Σιφουνιός για τις Απόκριες , αλλά και για την νηστεία του Σαρανταήμερου.

Αγκινάρες με κουκιά λαδολέμονο. Παραδοσιακή συνταγή chef Νικόλαου Σιφουνιού από τη Λέρο

Μία παραδοσιακή ανοιξιάτικη και νηστίσιμη συνταγή που μας προτείνει ο chef Νικόλαος Σιφουνιός. Σε συνδυασμό με τον άνηθο, τον μάραθο, το λεμόνι και τον μαϊντανό, …

Συνταγές για μπακαλιάρο δια χειρός chef Ευρυπίδη Γκόγκου.

Οχι μία, αλλά δύο εκδοχές για μπακαλιάρο το παραδοσιακό πιάτο της εθνικής μας εορτής, μας προτείνει ο chef Ευρυπίδης Γκόγκος. Μπακαλιάρο με σκορδαλιά αρωματισμένη με …

Μπακαλιάρος σε κουρκούτι μπύρας, σκορδαλιά από αβοκάντο και μους λευκού ταραμά. Συνταγή δια χειρός chef Στράτου Ιωσηφέλλη

Το απόλυτο πιάτο για να γιορτάσουμε την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου είναι ο μπακαλιάρος. Μοσχοβολιστός με αφράτο κουρκούτι , τον περιμένουμε όλοι κάθε …

Παραδοσιακές πεντανόστιμες συνταγές με ρεβίθια. Δια χειρός chef Ευριπίδη Γκόγκου από τη Ρόδο – Video –

Πλούσια σε πρωτεΐνη ισοδύναμης του κρέατος και των γαλακτοκομικών, φολικό οξύ, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, τα ρεβύθια ή ερέβινθοι – καθώς η προέλευση της …

Σούπα λαχανικών με κεφτεδάκια. Συνταγή από τον chef Γιώργο Φραντζή

Αυτή η σούπα με κεφτεδάκια και λαχανικά ,είναι η ιδανική επιλογή για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες. Συνταγή από τον chef Γιώργο Φραντζή από τη Ρόδο …

Σούπα Ικαριώτικη. Από την συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Ικαριώτισσα Νταϊάνα Κόχυλα

Εδώ και πολλά χρόνια οι κάτοικοι της Ικαρίας χρησιμοποιούν το καλαμποκάλευρο και τους σπόρους του καλαμποκιού στην Ικαριώτικη διατροφή. Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν δείξει …

Μουσακάς “διαφορετικός”. Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

Ο μουσακάς μπορεί να θεωρηθεί ένα καλοκαιρινό φαγητό λόγω εποχικότητας υλικών (μελιτζάνας και κολοκυθιού) αλλά δεν παύει να αποτελεί λαχταριστό πιάτο όλο το χρόνο. Με …

Γεμιστά αμπελόφυλλα (ντολμαδάκια) από την Τέλενδο δια χειρός Νταιάν Κόχυλα

Η Τέλενδος το νησάκι των 100 περίπου κατοίκων ήταν κάποτε ενωμένο με την γειτονική Κάλυμνο αλλά ένας ισχυρός σεισμός το 535 μ.Χ. τα διαχώρισε. Είναι …

Μποξαδάκι. Συνταγή σαμιώτικη με μοσχαράκι και μελιτζάνες

Σάμος, το νησί του Πυθαγόρα και της Ήρας! Ο τόπος αυτός διαθέτει εκπληκτική γαστρονομία και παράγει εξαιρετικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, μέλι, εσπεριδοειδή αλλά και το …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close