fbpx

Πίτα του βοσκού με το αρνάκι που μας περίσσεψε: Δια χειρός chef Στράτου Ιωσηφέλλη

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε με κάποια φαγητά που μας έμειναν από το Πάσχα. Όπως το αρνάκι ή το κατσικάκι. Τα αξιοποιούμε, ετοιμάζοντας νέες …

Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου από τον chef Νικόλαο Σιφουνιό

Λέρος το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα! Καταπράσινος, με πεδιάδες και χαμηλά …

Μοσχαρίσια μπριζόλα με γαρίδες η καραβίδες. Συνταγή και μυστικά ψησίματος

Μυστικά και συνταγή για την πιο ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα με επικάλυψη βουτύρου, γαρίδες η καραβίδες από τον ψήστη Σταμάτη Σίφουνα. “Η επιλογή του κρέατος είναι …

Καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια με bbq sauce και πατατοσαλάτα: Από την chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Συνταγή που θα μας κάνει να γλύφουμε τα δάχτυλα μας , ότι πρέπει για την Τσικνοπέμπτη δια χειρός Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Δεν είναι απλά παϊδάκια. Είναι …

Καβουρμάς της θείας Ειρήνης: Συνταγή από την Αμοργό

Αμοργός το νησί του απέραντου γαλάζιου! Όποιος επισκεφτεί την Αμοργό θα καταλάβει αμέσως γιατί η ταινία Απέραντο Γαλάζιο γυρίστηκε εδώ. Η θέα της θάλασσας του …

Ροδίτικη Λακάνη: Κατσικάκι στο πήλινο με ρεβίθια από τον chef Γιώργο Μαρκάκη

Ρόδος το νησί των Ιπποτών! Ο τόπος που  είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά και μεσαιωνικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και αμέτρητες  καταπληκτικές παραλίες. Νησί …

Χοιρινό με κυδώνια στον φούρνο: Δια χειρός chef Ευαγγελίας Φωτεινιά

Σύρος  η αρχόντισσα των Κυκλάδων! Νησί με  πλούσια ιστορία και  αύρα άλλης εποχής πιο ρομαντικής! Επιβλητικά αρχοντικά , γραφικά χωριά, αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά, …

Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές: Δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

Μοσχαράκι κοκκινιστό κατσαρόλας που λιώνει στο στόμα με τη  σάλτσα του να  λούζει τις τηγανιτές πατάτες που το συνοδεύουν!   Συνταγή που αγαπάμε να απολαμβάνουμε  …

Μελιτζάνες με μοσχάρι: Παραδοσιακός “καλόγερος” από την Νάξο

Νάξος! Πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα, είναι μόνο κάποια από αυτά που …

Λοπάδα: Ροδίτικη φασολάδα με κρέας από την chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ρόδος ! Το νησί που  είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά και μεσαιωνικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και αμέτρητες παραλίες, δραστηριότητες στη φύση και θαλάσσια …

Χοιρινό με πλιγούρι: Παραδοσιακή συνταγή από την Κω

Κως το νησί του Ιπποκράτη! Το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου με ενδιαφέροντα μνημεία ,εξαιρετικούς ποδηλατόδρομους για ατέλειωτες ώρες ποδηλάτου, πολλές δραστηριότητες (Windsurfing Ιππασία, Ιστιοπλοΐα) …

Χοιρινό με λάχανο και μαραθόσπορο: Συνταγή συριανή από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Σύρος  η αρχόντισσα των Κυκλάδων! Νησί με  πλούσια ιστορία και  αύρα άλλης εποχής πιο ρομαντικής! Επιβλητικά αρχοντικά , γραφικά χωριά, αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά, …

Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή: Συνταγή Λέρου δια χειρός chef Νικόλαου Σιφουνιού

Λέρος, το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος! Το μικρό νησί με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα!Καταπράσινος, με πεδιάδες …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close