fbpx

Κοτόπουλο κοπανάκι με αχλάδια και μήλα: Από τον chef Γιώργο Φραντζή

Συνταγή από τον chef  Γιώργο Φραντζή που θα μας συνεπάρει! Κοτόπουλο, αχλάδια, κόκκινα μήλα και ασπρομανίταρα  – agaricus disporus –  Ψητό στον φούρνο ή σαν τηγανιά …

Κοτόπουλο με αρωματική σάλτσα: Από τον chef Δημήτρη Πλουμιστό

Κοτόπουλο μπουκίτσες μαριναρισμένο με μπαχαρικά και μουστάρδα και αρωματική σάλτσα πιπεριάς και ντομάτας. Συνταγή από τον chef Δημήτρη Πλουμιστό για ένα πολύχρωμο και λαχταριστό φαγητό” …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close