fbpx

Μπακαλιάρος “ξαλουριστός”. Παραδοσιακή συνταγή δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

Μήλος! Το νησί παλέτα χρωμάτων, το νησί του Κλέφτικου, του Σαρακήνικου και των υπολοίπων 80 παραλιών. Το νησί της Αφροδίτης ,του οψιδιανού, των κατακομβών και …

Σουπιόρυζο: Συνταγή από το βιβλίο “Μακριά Μυρωδιά, η μαγειρική κληρονομιά της Ρόδου”

Στο βιβλίο “Μακριά Μυρωδιά, η μαγειρική κληρονομιά της Ρόδου” καταγράφεται η παραδοσιακή Ροδίτικη κουζίνα με αυθεντικότητα και σεβασμό, όπως ακριβώς  παραχωρήθηκε στους συγγραφείς και ερευνητές …

Κεφτεδάκια μελιτζάνας με σφέλα Μεσσηνίας. Δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου

Αν είστε λάτρεις της μελιτζάνας , πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη καλοκαιρινή συνταγή που μας προτείνει η chef Γεωργία Κουτσούκου. Μελιτζάνα, ντομάτα, μυρωδικά και παραδοσιακό …

Σπαγγέτι με ντοματίνια, γαύρο και λεμόνι: Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

Γαύρος, ντοματίνια και λεμόνι. Ενας συγκλονιστικός συνδυασμός για τη συνταγή με σπαγγέτι που μας προτείνει ο Βασίλης Παπικινός chef και ιδιοκτήτης του  https://www.facebook.com/alevromilos στη Μήλο …

Πίτα του βοσκού με το αρνάκι που μας περίσσεψε: Δια χειρός chef Στράτου Ιωσηφέλλη

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε με κάποια φαγητά που μας έμειναν από το Πάσχα. Όπως το αρνάκι ή το κατσικάκι. Τα αξιοποιούμε, ετοιμάζοντας νέες …

Καλαμάρια γεμιστά με πολίτικο τραχανά, φινόκιο και κουκουνάρι: Από τη chef Μαρία Κλήμη

Καλαμάρια γεμιστά με πολίτικο τραχανά, κουκουνάρι και άρωμα από φινόκιο, συνθέτουν το πιο απολαυστικό πιάτο. Η συνταγή είναι από την Μαρία Κλήμη chef και ιδιοκτήτρια …

Νηστίσιμη τηγανιά με γαρίδες: Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

Η συνταγή από τον Βασίλη Παπικινό chef και ιδιοκτήτη του  https://www.facebook.com/alevromilos στη Μήλο για τηγανιά με γαρίδες, είναι από τις πιο αγαπημένες  της νηστείας και …

Φιλέτο λαβράκι με άγρια χόρτα και τοματίνια: Ροδίτικη συνταγή από τον chef Ευρυπίδη Γκόγκο

Ρόδος το νησί των Ιπποτών! Ο τόπος που  είναι γεμάτο όμορφα τοπία, ακρογιαλιές, εντυπωσιακά αρχαιολογικά και μεσαιωνικά αξιοθέατα, γραφικά χωριά και αμέτρητες  καταπληκτικές παραλίες. Νησί …

Χοιρινό στον φούρνο: Παραδοσιακή συνταγή Λέρου από τον chef Νικόλαο Σιφουνιό

Λέρος το αρμονικό νησί της Αρτέμιδος με την μεγάλη ιστορία, ο ευλογημένος αυτός τόπος που οι ρυθμοί κυλούν πιο ήρεμα! Καταπράσινος, με πεδιάδες και χαμηλά …

Αφράτα πασχαλινά τσουρέκια δια χειρός chef Μιχάλη Μάρθα από Κάλυμνο -Video –

Κάλυμνος, το νησί  των σφουγγαράδων! Είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί της  Δωδεκανήσου με πανέμορφα τοπία, πεντανόστιμη κουζίνα φιλόξενους κατοίκους που εγγυώνται μια ποιοτική απόδραση …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close