Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων – Φρούτα και λαχανικά
Τα δημητριακά σερβίρονταν συνήθως με ένα συνοδευτικό γνωστό με τη γενική ονομασία ὄψον. Αρχικά η ονομασία αναφερόταν σε ό,τι μαγειρευόταν στη φωτιά, και σε οτιδήποτε συνόδευε το ψωμί. …
Τα δημητριακά σερβίρονταν συνήθως με ένα συνοδευτικό γνωστό με τη γενική ονομασία ὄψον. Αρχικά η ονομασία αναφερόταν σε ό,τι μαγειρευόταν στη φωτιά, και σε οτιδήποτε συνόδευε το ψωμί. …
Το 1985 η Αμερικανική Οργάνωση FARM (Farm Animal Reform Movement) καθιέρωσε την 20η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Αποχής από το Κρέας. Μία από τις πολύ …