fbpx

Μέλι: Το πολύτιμο αγαθό της φύσης στην καθημερινότητα μας

Μελίνα Σελάλμα σύμβουλος διατροφής και τροφοδοσίας. Μanaging director Melinas delight cuisine. Με τις αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, το μέλι δεν ειναι μόνο …

Κεράσια: Ο κόκκινος αντιοξειδωτικός θησαυρός στην κουζίνα μας

Τα κεράσια αυτό το αγαπημένο ανοιξιάτικο φρούτο εκτός από νόστιμο, ειναι και πολύ ωφέλιμο. Πλούσια σε βιταμίνη Α  με  ευεργετική δράση καθώς  διαθέτουν μεγάλη περιεκτικότητα …

Πίνοντας κόκκινο κρασί και τρώγοντας σοκολάτα καθυστερεί η γήρανση σύμφωνα με νέα μελέτη

Σε όσους αρέσει να πίνουν κάθε βράδυ ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί συνοδεύοντας το με σοκολάτα τα νέα είναι υπέροχα. Γιατί με την απόλαυση έχουν  βρει …

Χρήστος Ζαμπούνης: Πως απολαμβάνουμε σωστά τη μακαρονάδα στο εστιατόριο – video –

«Οι καλοί τρόποι δεν είναι καταναγκασμός» αναφέρει ο κος Χρήστος Ζαμπούνης ο maitr του Savoir Vivre! Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τους κανόνες savoir vivre …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close