Γιουβέτσι. Το δεύτερο καλύτερο φαγητό στον κόσμο
Η ελληνική κουζίνα συνεχίζει να αναγνωρίζεται διεθνώς, κατέχοντας μια εξέχουσα θέση στις γαστρονομικές λίστες του Taste Atlas. Το Taste Atlas πριν λίγο καιρό δημοσίευσε λίστα …
Η ελληνική κουζίνα συνεχίζει να αναγνωρίζεται διεθνώς, κατέχοντας μια εξέχουσα θέση στις γαστρονομικές λίστες του Taste Atlas. Το Taste Atlas πριν λίγο καιρό δημοσίευσε λίστα …
Με την έναρξη του πλάνου δράσεων που θα πραγματοποιηθούν το 2019, στο πλαίσιο του τίτλου “Νότιο Αιγαίο – Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019”, συνέπεσε …
Με μεγάλη συμμετοχή νεαρών δημιουργών της γαστρονομίας, συνεχίστηκε στην Κω, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του υποψηφίου European Young Chef 2018 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. …
Ο Ραφαήλ Τσακίρης , ο νεαρός chef από την Ρόδο είναι ο νικητής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής του Ant1 “Hell’s Kitchen” δεχόμενος με πολύ χαρά …
Ο Σπύρος Κουγιός ο νεαρός chef από την Ρόδο είναι ο νικητής του τελικού μετά από 4 διαδοχικούς διαγωνισμούς, σε Ρόδο, Κω, Σαντορίνη και Τήνο …
Δύο από τα 10 κορυφαία ελληνικά εστιατόρια που κέρδισαν τις εντυπώσεις των χρηστών του tripadvisor για το 2016 είναι το Kyma Beach Restaurant στους Πεύκους …
Ειδική διάκριση στην Cair για τον αφρώδη ή ημιαφρώδη οίνο με την υψηλότερη βαθμολογία στην BΟheme Rose Demi Sec 2015″ Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δωδεκάνησα Ποικιλίας …
Δύο Ροδίτες chef , ο Αργύρης Γιαννόπουλος και ο Μιχάλης Χαραλάμπους κατάφεραν να κατακτήσουν την τρίτη θέση και να φέρουν στο νησί των ιπποτών μια …
“Σαλάς, η χαρά της γέννησης” Πρώτο βραβείο στον Σταμάτη Μισομικέ για το πιάτο με υλικά από νησιά Ν. Αιγαίου (ντοματάκι Σαντορίνης, κάπαρη Ρόδου, σαφράν Αστυπάλαιας …