fbpx

Συνέντευξη με την Πρέσβειρα της Ελληνικής Κουζίνας κυρία Βέφα Αλεξιάδου.

Και να που ήρθε η ευλογημένη στιγμή για την συνέντευξη που χρόνια ήθελα να πάρω από την κυρία Βέφα Αλεξιάδου. Αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας …

Γαλάζιο Σάββατο. Έρχεται στις 26 Νοεμβρίου

Σχεδόν ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η πρωτοβουλία Μικροί Έλληνες Παραγωγοί παροτρύνει το αγοραστικό κοινό να γιορτάσει μαζί της, το 3ο Γαλάζιο Σάββατο στηρίζοντας τα ελληνικά …

Τα Ελληνικά Παραδοσιακά Ζυμαρικά

Χυλοπίτες, κοφτό μακαρονάκι, κουσκουσάκι, κριθαράκι, τραχανάς σε διάφορες παραλλαγές… Τα ζυμαρικά αποτελούσαν ανέκαθεν κύρια επιλογή στη διατροφή των Ελλήνων για καθημερινά ή κυριακάτικα τραπεζώματα.  Πλασμένα με …

Λέρος: Ο Γιώργος Μπουλαφέντης μας μιλάει για τον ποδηλατικό Όμιλο Λέρου

Ο ποδηλατικός Όμιλος  Λέρου αναδεικνύει τις ομορφιές της μέσα από το ποδήλατο και καθιστά το νησί τον πρώτο Bike friendly νησιωτικό Δήμο στην Ελλάδα. “Ο …

Μέλι: Το πολύτιμο αγαθό της φύσης στην καθημερινότητα μας

Μελίνα Σελάλμα σύμβουλος διατροφής και τροφοδοσίας. Μanaging director Melinas delight cuisine. Με τις αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, το μέλι δεν ειναι μόνο …

Λέρος: Oι κεραμίστες Γιώργος και Ευθύμιος Σιφουνιός και η Ιαπωνική τεχνική Ρακού

“Αν ανάψει το καμίνι , περιμένεις , ανυπομονείς να δεις τι χρώματα θα βγάλεις από μέσα…και ειδικά στην τεχνική Ρακου. Είναι αυτό που σε τρελαίνει …

ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΣ * ICARO RODI Τα κεραμικά της Ρόδου

Σαν να μη πέρασε μια μέρα από την εποχή που ο Χρήστος Μαραγκόπουλος  αυτός ο “ανήσυχος ” αναζητητής αντικειμένων Τέχνης διατηρούσε ένα αξιόλογο παλαιοπωλείο  σε …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close