fbpx

18 Ιουνίου: Διεθνής Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

Γαστρονομία καλείται η τέχνη του φαγητού. Αναφέρεται επίσης σε ένα στυλ μαγειρέματος και συχνά σε τοπικό φαγητό και κουζίνα. Η αειφορία είναι η ιδέα ότι κάτι …

Αφιέρωμα στη Ρόδο του ιταλικού Bell’Europa και ανάδειξη της ροδίτικης γαστρονομίας

«Ανακαλύψαμε την άλλη πλευρά της Ρόδου, πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα. Αυτή την εναλλακτική Ρόδο, την τόσο πλούσια σε διαφορετικές εμπειρίες. Στο αφιέρωμα …

Λέρος: Ο Γιώργος Μπουλαφέντης μας μιλάει για τον ποδηλατικό Όμιλο Λέρου

Ο ποδηλατικός Όμιλος  Λέρου αναδεικνύει τις ομορφιές της μέσα από το ποδήλατο και καθιστά το νησί τον πρώτο Bike friendly νησιωτικό Δήμο στην Ελλάδα. “Ο …

Ο μεσοτοπίτικος τραχανάς και οι χάχλες: Γράφει η κα Άντζελα Κοντού από τον Μεσότοπο Λέσβου

Οι χάχλες είναι κουπίτσες φτιαγμένες με το ζυμάρι του φρέσκου, ξινού τραχανά και η γεύση τους κλείνει μέσα της την αξία του λιγοστού χώματος της …

Σάμος: Το καταπράσινο νησί του Πυθαγόρα και της Ήρας

Το καταπράσινο νησί της Σάμου βρίσκεται στο Ανατολικό Αιγαίο με απόσταση μόλις 13 ωρών από τον Πειραιά. Είναι γενέτειρα σημαντικών προσωπικοτήτων και ανθρώπων της αρχαιότητας …

Πάρος: Το κατάλευκο νησί των Κυκλάδων

Ένα κυκλαδονήσι πανέμορφο , που όσο περνούν τα χρόνια δεν χάνει τη γοητεία του, συνδυάζοντας αρμονικά  φυσική ομορφιά, αυθεντικές εμπειρίες, night life, γαστρονομία, δραστηριότητες, αρχαιολογικούς …

Σέριφος: Tο νησί των Κυκλώπων και του Περσέα

Τόπος ειδυλλιακός με απόκοσμη φυσική ομορφιά, η Σέριφος διαθέτει μια από τις πιο μαγευτικές χώρες. Χτισμένη σε υψόμετρο 200 μέτρων  σκαρφαλωμένη κυριολεκτικά πάνω σε βράχο, …

Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close