fbpx

Διαφημίζουν την καλύμνικη γαστρονομία στην Αλόννησο: “Ο δύτης και η Καλυμνιά”

263

Η Αφροδίτη Ατσά και ο Γιώργος Δροσάκης γνωρίστηκαν  και παντρεύτηκαν στην Κάλυμνο πριν 27 χρόνια , όταν εκείνος είχε πάει στο νησί για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τα σφουγγάρια και τα ψάρια. Δύσκολα πια τα πράγματα με το σφουγγάρι και έτσι πήραν την απόφαση να φύγουν  για την Αλόννησο ανοίγοντας την ταβέρνα “Ο δύτης και η Καλυμνιά”.

Καλύμνικα φύλλα, κακαβιά, ρεβίθια φούρνου , ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που ψαρεύει ο δύτης και μιρμιζέλι σερβίρονται καθημερινά στην ταβέρνα τους”

Η οποία βρίσκεται στη Στενή Βάλα, στο παλαιότερο τουριστικό θέρετρο της Αλοννήσου με την Αφροδίτη να μεταφέρει στην κουζίνα του μαγαζιού τις γεύσεις και τις συνταγές της Καλύμνου. 

Το άρθρο στον σύνδεσμο:

«Ο δύτης και η Καλυμνιά» που διαφημίζουν την καλύμνικη γαστρονομία στην Αλόννησο

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close