Ντολμαδάκια ροδίτικα – γιαπράκια – από τον Chef Γιώργο Φραντζή

Στη Ρόδο τα ντολμαδάκια – γιαπράκια – τα μαγειρεύουν με αμπελόφυλλα ή με φύλλα λάχανου κυκλάμινου ή παντζαριού, συνήθως με ρύζι και γέμιση λαχανικών και μυρωδικών. Τη διαφορά κάνει το κύμινο, αγαπημένο μπαχαρικό της Δωδεκανήσου. Στη συνταγή του chef Γιώργου  Φραντζή “πρωταγωνιστούν”- προαιρετικά – μαζί με γεμιστές πιπεριές, ντομάτες, κολοκυθάκια και κολοκυθοανθούς. Υλικά για  4-8 …