Ντολμαδάκια ροδίτικα – γιαπράκια – από τον Chef Γιώργο Φραντζή
Στη Ρόδο τα ντολμαδάκια – γιαπράκια – τα μαγειρεύουν με αμπελόφυλλα ή με φύλλα λάχανου κυκλάμινου ή παντζαριού, συνήθως με ρύζι και γέμιση λαχανικών και μυρωδικών. Τη διαφορά κάνει το κύμινο, αγαπημένο μπαχαρικό της Δωδεκανήσου. Στη συνταγή του chef Γιώργου Φραντζή “πρωταγωνιστούν”- προαιρετικά – μαζί με γεμιστές πιπεριές, ντομάτες, κολοκυθάκια και κολοκυθοανθούς. Υλικά για 4-8 …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί