Καβουροπίλαφο: Συνταγή από τον αρχιμάγειρα Νίκο Φωτιάδη
Περιορισμοί δεν υπάρχουν στην γεύση. Συνταγή για γκουρμέ πιάτο με την σφραγίδα του αρχιμάγειρα Νίκου Φωτιάδη που υπηρετεί με τόση αγάπη και πάθος την Ελληνική κουζίνα! Υλικά για 2 άτομα Καβούρια 2 μπλε ανοιγμένα, καθαρισμένα, κομμένα στα 4 Υλικά για 2 άτομα Πράσο ψιλοκομμένο 1/3 φλιτζανιού Κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο Κρεμμύδι 1 ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο Φινόκιο …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί