Μαύρο πιλάφι με σουπιά και άγρια χόρτα από τους Λειψούς. Δια χειρός chef Άγγελου Κολιγλιάτη
“Είναι κάπως ιδιαίτερο αυτό το μικρό νησάκι των Δωδεκανήσων. Αν και ελάχιστα γνωστό στο Ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό, η Λιψός ή το Λιψό όπως ονομάζουν οι ντόπιοι το μεγαλύτερο νησάκι του μικρού αιγαιοπελαγίτικου συμπλέγματος που εντοπίζεις στο χάρτη κάπου ανάμεσα στην Πάτμο και στη Λέρο. Οι ντόπιοι του νησιού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μελάνι της …