Λοπάδα: Ροδίτικη φασολάδα με κρέας από την chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

51
Για τα φασόλια με κρέας στην κατσαρόλα, βράζουμε πρώτα σε μία βαθιά κατσαρόλα το κατσίκι με μπόλικο νερό να μαλακώσει.

Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το βρασμένο κατσίκι.Προσθέτουμε τα βρασμένα φασόλια, την ντομάτα, το καρότο, το σέλινο, τον πελτέ και τον ζωμό κρέατος. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τα λόπια με το κατσίκι να βράσουν για 40′ περίπου σε σιγανή φωτιά μεχρι να χυλώσει η Ροδίτικη φασολάδα.

Πηγή: https://www.argiro.gr/recipe/lopia-me-kreas-fasolada/

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close