fbpx

European Young Chef 2016 ο Ροδίτης Σταμάτης Μισομικές

292

“Σαλάς, η χαρά της γέννησης” Πρώτο βραβείο στον Σταμάτη Μισομικέ για το πιάτο με υλικά από νησιά Ν. Αιγαίου (ντοματάκι Σαντορίνης, κάπαρη Ρόδου, σαφράν Αστυπάλαιας και συμιακό γαριδάκι”

Ο  ταλαντούχος Ροδίτης chef  μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, απέσπασε  στις 14 Νοεμβρίου στο Sant Pol de Mar το τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης τον τίτλο “European Young Chef”στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019.

European Young Chef 2016 ο Ροδίτης Σταμάτης Μισομικές

Με τον  διεθνούς φήμης chef Joan Roca να ηγείται της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, ο Σταμάτης Μισομικές με δάσκαλο και συνοδό του τον Ροδίτη chef  Γιώργος Τρουμούχη, ενθουσίασε την κριτική επιτροπή εξασφαλίζοντας το πρώτο βραβείο με το πιάτο του “Σαλάς, η χαρά της γέννησης”

 

Το άρθρο στον σύνδεσμο :

European Young Chef 2016 ο Ροδίτης Σταμάτης Μισομικές | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/351792/european-young-chef-2016-o-rodiths-stamaths-misomikes#ixzz4YTxyB4U3

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close