Με το σύνθημα “living like a local, eat like a local” – ζω σαν ντόπιος, τρώω σαν ντόπιος – υλοποιείται αυτή την περίοδο από τους κ.κ. Αντώνη και Μαίρη Καμπουράκη, μια εξαιρετική πρωτοβουλία προκειμένου να αναδειχθεί η υψηλή γαστρονομία της Ρόδου.
Μέσω του ξενοδοχείου Rodos Palace οι τουρίστες του νησιού θα δούνε μια διαφορετική Ρόδο και θα γευθούν τοπικά εδέσματα όπως γιαπράκια , ρεβυθοκεφτέδες και λακάνη σε εστιατόρια του νησιού.
Στο νησί παρευρέθηκε και η chef Ελένη Ψυχούλη που τόνισε μεταξύ άλλων:
Αυτή η καμπάνια “living like a local, eat like a local” είναι μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία και αυτό που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο είναι μόνο η αρχή για να γνωρίσουν οι επισκέπτες του νησιού τις κρυφές χάρες, τις κρυφές συνταγές, την παράδοση και τη γαστρονομία του νησιού”.
Το άρθρο στον σύνδεσμο:
https://www.rodiaki.gr/article/391675/ekdhlwsh-topikhs-gastronomias-apo-to-rodos-palace