fbpx

Ρόδος: Εκδήλωση τοπικής γαστρονομίας από το Rodos Palace

375

Με το σύνθημα “living like a local, eat like a local”  – ζω σαν ντόπιος, τρώω σαν ντόπιος –  υλοποιείται αυτή την περίοδο από τους κ.κ. Αντώνη και Μαίρη Καμπουράκη, μια εξαιρετική πρωτοβουλία  προκειμένου να αναδειχθεί η υψηλή γαστρονομία της Ρόδου.

Μέσω του ξενοδοχείου Rodos Palace οι τουρίστες του νησιού θα δούνε μια διαφορετική Ρόδο και θα γευθούν τοπικά εδέσματα όπως γιαπράκια , ρεβυθοκεφτέδες και λακάνη σε εστιατόρια του νησιού.

 

Παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια των... ειδικών!

 

Στο νησί παρευρέθηκε και η  chef Ελένη Ψυχούλη που τόνισε μεταξύ άλλων:

Αυτή η καμπάνια “living like a local, eat like a local”  είναι μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία και αυτό που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο είναι μόνο η αρχή για να γνωρίσουν οι επισκέπτες του νησιού τις κρυφές χάρες, τις κρυφές συνταγές, την παράδοση και τη γαστρονομία του νησιού”.

 

Το άρθρο στον σύνδεσμο:

https://www.rodiaki.gr/article/391675/ekdhlwsh-topikhs-gastronomias-apo-to-rodos-palace

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close