fbpx

Μπράβο στον καλύτερο chef Νοτίου Αιγαίου Σπύρο Κουγιό

273

Ο Σπύρος Κουγιός ο νεαρός chef από την Ρόδο είναι ο νικητής του τελικού μετά από 4 διαδοχικούς διαγωνισμούς, σε Ρόδο, Κω, Σαντορίνη και Τήνο για την ανάδειξη chef που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στα πλαίσια της ανάδειξής της ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 .

Οι τέσσερις νικητές των αντίστοιχων διαγωνισμών πήραν μέρος στον τελικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Dolphin Bay στη Σύρο, απ’ όπου ξεχώρισε ο 20χρονος Σπύρος Κουγιός. Με πολύ υψηλό επίπεδο που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή ,οι chef που διαγωνίστηκαν ήταν πλην  του Σπύρου Κουγιού ο Άκης Τσουκαλάς, νικητής του διαγωνισμού στην Κω, ο Σπύρος Κασσελούρης, νικητής του διαγωνισμού της Σαντορίνης, και ο Αντώνης Φουστάνιας, πρώτος στον διαγωνισμό της Τήνου.

Ο Σπύρος Κουγιός παρουσίασε  ένα πιάτο βγαλμένο από τη θάλασσα του νότιου Αιγαίου και κέρδισε τη συμμετοχή του στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό  “European Young Chef Award 2017” στη Βαρκελώνη με τα «χρώματα» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου!

Το άρθρο στον σύνδεσμο:

http://aegeanews.gr/news/en-dodekaniso/116375/rodos-spyros-kougios-egine-diasimos-sef-sta-20-chronia-tis-zois-tou-piato-pou-etoimase-nikitis-tou-diagonismou/

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close