Κεφτεδάκια μελιτζάνας με σφέλα Μεσσηνίας. Δια χειρός chef Γεωργίας Κουτσούκου
Αν είστε λάτρεις της μελιτζάνας , πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη καλοκαιρινή συνταγή που μας προτείνει η chef Γεωργία Κουτσούκου. Μελιτζάνα, ντομάτα, μυρωδικά και παραδοσιακό τυρί σφέλα Μεσσηνίας , είναι ο καλύτερος συνδυασμός για θεϊκά μελιτζανοπιτάκια” Φτιάχνονται πραγματικά τόσο εύκολα χωρίς να υστερούν σε γεύση ή σε διατροφική αξία και σίγουρα θα αρέσουν σε όλους! …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί