Ρεβίθια στη γάστρα με δεντρολίβανο. Συνταγή Καλύμνου από την chef Μαρία Κλήμη
Η Μαρία Κλήμη chef και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου https://www.facebook.com/tomagazakipoulegameioannina” μας προτείνει απίστευτα νόστιμη συνταγή απο την Κάλυμνο με ρεβίθια στη γάστρα . Τα κρεμμύδια και το δεντρολίβανο δυναμώνουν την γεύση τους και τα κάνουν ακόμα πιο απολαυστικά. Τα ρεβίθια στον φούρνο με κρεμμύδια και δεντρολίβανο ,είναι το κατεξοχήν κυριακάτικο σαρακοστιανό φαγητό στην Κάλυμνο. Γιατί κυριακάτικο; Γιατί …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί