Ελληνικό παραδοσιακό φαγητό σε θασίτικη συνταγή που φτιάχνεται κυρίως στα ορεινά χωριά του νησιού ( Αλλά και στην Θράκη – Καβάλα ). Άσπρα φασόλια με λάχανο τουρσί και – για όποιον αντέχει – καυτερό κόκκινο πιπέρι. Η ξινούτσικη γεύση του λάχανου συνδυάζεται τέλεια με τα άσπρα φασόλια και συνοδεύεται μοναδικά με κόκκινο κρασί. Δεν γίνεται …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί