Μουσακάς “διαφορετικός”. Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

Ο μουσακάς μπορεί να θεωρηθεί ένα καλοκαιρινό φαγητό λόγω εποχικότητας υλικών (μελιτζάνας και κολοκυθιού) αλλά δεν παύει να αποτελεί λαχταριστό πιάτο όλο το χρόνο. Με δεδομένο ότι οι ελληνικές μελιτζάνες είναι εξίσου νόστιμες και το χειμώνα (ιδιαίτερα εκείνης της Κρήτης) αλλά και τα κολοκυθάκια ακόμη υπάρχουν στην αγορά προτείνουμε έναν “διαφορετικό” μουσακά χωρίς κρέας, αλλά …