Έργο τέχνης αλλά και πολύ εύκολη η μυκονιάτικη μελόπιτα ,γεμιστή με τυροβολιά ή τροβολιά μοσχοβολάει μέλι και κανέλα. Αντιπροσωπευτική πίτα του νησιού, που πρωταγωνιστεί μαζί με τα τσιμπητά, τα ραφιόλια, την κρεμμυδόπιτα και τη χορτόπιτα, στην κουζίνα της Σαρακοστής. Φτιαγμένη από μία σπουδαία “μαστόρισσα” την κα Μαρία Ι. Χανιώτη και στολισμένη τόσο περίτεχνα που θα …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί