Λαμπρόπιτες Αστυπάλαιας: Από τον pastry chef Νικόλα Σταυλά
Η Αστυπάλαια ή “πεταλούδα”του Αιγαίου με τη γραφική αμφιθεατρική Χώρα, τις θάλασσες με τα βαθιά μπλε νερά και τους φιλόξενους ανθρώπους είναι γνωστή για την χλωρή (τοπικό ανθότυρο) και τη ζαφορά, το άγριο αυτοφυές σε απόκρημνες βουνοκορφές σαφράν. Τα χρησιμοποιούν σε όλες τις συνταγές τους ,αλμυρές ή γλυκές ( Ταραχτές μακαρούνες, λαζανάκια, κιτρινοκούλουρα, παξιμαδάκια ,γαλατοκούλουρα …
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί