fbpx

Κορμός τυριών με κατσικίσιο γάλα. Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

163

Αρωματικός, εμπλουτισμένος με παξιμαδάκια χαρουπιού και μοναδική κρεμώδη γεύση ο κορμός τυριών Μήλου με κατσικίσιο γάλα , φέρει την υπογραφή του Βασίλη Παπικινού chef και ιδιοκτήτη του  https://www.facebook.com/alevromilos στη Μήλο.

Συνοδεύει υπέροχα τις σαλάτες, τα λαδερά, το φρεσκοψημένο ψωμί, τα φρούτα!

Κορμός τυριών με κατσικίσιο γάλα

Servings 4
Προετοιμασία 1 ώρα

Υλικά

  • 200 γρμ ανθότυρο Μήλου
  • 200 γρμ ξινομυζήθρα Μήλου
  • 200 γρμ λευκό τυρί κατσικίσιο – φέτα Μήλου – ή φέτα από S. Market
  • 1/2 φλυτζ. παξιμαδάκια χαρουπιού μπουκίτσες ή σπασμένα παξιμάδια χαρουπιού σε μικρά κομμάτια (αν δεν βρίσκουμε στο εμπόριο τις μπουκίτσες)
  • 1 κουτ.γλυκού πάστα ελιάς πράσινης
  • 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • πιπέρι λίγο

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε πολύ καλά πρώτα όλα τα τυριά μαζί και με τις παλάμες μας προσπαθούμε να τα πολτοποιήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται .
  • Εν συνεχεία προσθέτουμε το ελαιόλαδο,το πιπέρι, τη πάστα ελιάς και τα παξιμαδάκια και δίνουμε την φόρμα κορμού .
  • Βάζουμε στο ψυγείο για δύο ώρες πριν καταναλωθεί.
Γεύμα: Snack
Κουζίνα: Ελληνική

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close