fbpx

Κολοκυθοκεφτέδες με πράσο και γραβιέρα Νάξου

176

Οι πιο νόστιμοι, αφράτοι κολοκυθοκεφτέδες που γίνονται στη “στιγμή”

Στη Νάξο εμπλουτίζονται με πράσο και γραβιέρα Νάξου.

Servings 4
Προετοιμασία 1 ώρα

Equipment

  • 5 κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη και στιμμένα χωρίς υγρά
  • 1 πράσο αλεσμένο χοντρά
  • 1 αβγό χτυπημένο
  • βασιλικό δυόσμο άνιθος αρκετή ποσότητα
  • μπαχάρι μοσχοκάρυδο κύμινο
  • αλατοπίπερο
  • 1/2 φλ παξιμάδι τριμμένο
  • 1/2φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλ. γραβιέρα τριμμένη η στραγγισμένο ξυνοτύρι
  • 100 γρ φέτα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και παίρνουμε κουταλιές ρίχνοντας σε καυτό λάδι.
  • Γυρνάμε τους κολοκυθοκεφτέδες και από τις δύο πλευρές πολύ γρήγορα και τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Τους σερβίρουμε με γιαούρτι και κάρυ η κάποιο άλλο μπαχαρικό που μας αρέσει.
  • Συνταγή από τη σελίδα στο Fb "Special συνταγές της Μαριέττας"
Γεύμα: συνοδευτικό
Κουζίνα: Ελληνική

Αφήστε μια απάντηση

Like
Close
O Topos Mas © Copyright 2021. All rights reserved.
Close