Γιουβαρλάκια με μυλοκόπι και γαρίδες. Δια χειρός chef Βαλάντη Τσακαλίδη από τη Ρόδο
Ένα ιδιαίτερο πιάτο που μυρίζει θάλασσα, είναι η συνταγή που μας προτείνει ο chef Βαλάντης Τσακαλίδης . Γιουβαρλάκια με μυλοκόπι και γαρίδες σε ζωμό ψαριού ή μπισκ γαρίδας . Αρωματικά, πεντανόστιμα και αφράτα είναι ιδανικά και για τα μικρά παιδιά που δεν τρώνε το ψάρι.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί